Családi ház - Csabrendek

EladóKedvencekhez
Ár: 5.6 MFt

Az ingatlan leírása

A Balaton-felvidék és a Bakony találkozásánál Csabrendek keleti részén, nyugodt, csendes, szilárd burkolatú utcában teljesen felújított, közművesített családi lakóház eladó.
Az ingatlan 1/1-ed tulajdonú, 1470 négyzetméteres területtel rendelkezik, mely hasznosan és a meglévő gyümölcsfákkal, 23 nm-es pincével, konyhakerttel átgondoltan került felosztásra.
A lakóépület alapterülete: 79 négyzetméter, mely áll kettő szobából, egy nappaliból, fürdőszobából, illetve egy konyha/előtérből. A ház kívül, belül teljesen felújításra került, új kül és beltéri nyílászárók, hideg, meleg burkolatok, villanyszerelvények kerültek cserére vagy kialakítva. A nappali és az előtér/konyha parkettás, a szobák pedig padlószőnyeggel burkoltak, a fürdőszoba víz-szigetelt csempe és járólap burkolással került kialakításra. Az épület fűtését gázkonvektorok biztosítják, mely kiváltható szilárd tüzelőanyagra is. A meleg víz ellátás egy 150 literes villanybojlerrel történik. A lakóház teljes közművel rendelkezik (víz, gáz, csatorna, telefon) a jó elosztásának köszönhetően, könnyen befűthető, tágas nappalija és mindkét szobája praktikusan berendezhető. A ház folytatásában készült egy fedett tároló, ami,kerékpár, motor, tűzifa tárolására alkalmas. 
Az ingatlan fenntartási költségei minimálisak. A nyugodt környék, zárt udvar optimális fiataloknak, gyermekes családoknak. Kisebb takarítást követően azonnal beköltözhető!!! A településen bolt, posta, dohánybolt, orvosi rendelő, a 84-es főút közelsége miatt nagyon könnyen megközelíthető.

CSOK, hitel az ingatlannál nem akadály. 

Ár.: 5.600.000 Ft. Érd.: 06-20/414-4620

Speciális adatok

Szobák száma: 3
Alapterület (m²): 79
Referencia szám: 2016/69
Elérhetőség Pallos Ingatlan 06-70/953-8541

Hely

Magyarország