Postavölgyi családi ház nagy telken!

EladóKedvencekhez
Ár: 23.2 MFt

Az ingatlan leírása

Nagypostavölgyben eladásra kínálunk 2 generáció együttélésére kiválóan alkalmas, 2 lakrészből álló, tehermentes ingatlant.
Az alsó szinten található egy laminált parkettával burkolt tágas és világos nappali. Egy hálószoba, mely padlószőnyeggel borított. A nagy konyhához tartozik egy kisebb spájz is. A helyiségeket tágas közlekedő és az étkező köti össze. Az előszobából nyílik egy külön wc. A fürdőszobába hidromasszázs zuhanykabin és sarokkád lett kialakítva.
Minden helyiségben műanyag nyílászárók lettek beépítve. A nappaliból a ház elején és oldalán körbefutó teraszra, a konyhából az udvarra lehet kijutni.
A közlekedőből falépcső vezet fel a tetőtérbe, ahol középen egy nappali, dolgozószoba, 2 hálószoba és egy fürdőszoba (zuhanytálca és wc) kapott helyet. 
Az utcafront felőli szobában műanyag nyílászárók, a másikban Sofa nyílászárók, a nappaliban Velux tetőtéri ablakok vannak. 
A hálószobák, ablakok úgy lettek kialakítva, hogy kisebb ráfordítással 2 félszobává meglehessen osztani azokat, így többgyermekes családoknak is tökéletes választás.
A mosókonyha, fatároló, gáz és vegyes tüzelésű kazán, tároló helyiség a szuterén szintjén található, akárcsak az 1 beállásos aknás garázs.

A 70nm-es, jelenleg melléképületként nyilvántartott, lakható, összkomfortos házikóban egy laminált parkettával borított nagy hálószoba, konyha, fürdőszoba kapott helyet. A ház másik fele nyári konyhaként funkcionál, és innen lehet megközelíteni a téglával kirakott pincét.

A két ingatlan 2827nm telken fekszik. Számos melléképület, konyhakert, gyümölcsös, ásott kút- hidroforral is rendelkezésre áll.

Központi és csendes környezetben található az ingatlan. Buszmegálló 50m-en belül. 

Speciális adatok

Szobák száma: 4
Alapterület (m²): 133
Referencia szám: 2017/177
Elérhetőség Pál Edina 06-70/427-6722

Hely

Pécs, Baranya megye